Profin Green organiseert inloopavond voor zonnepark Sambeeksedijk, Sint Anthonis

scroll down

Sint Anthonis is een fijne en prettige gemeente om te wonen, en ook in de toekomst moet dit zo blijven.

Eén van de manieren om dat voor elkaar te krijgen is het inzetten op de opwekking van duurzame energie. De gemeente heeft daarom in november 2018 een drietal initiatieven  geselecteerd als pilot projecten, waaronder het initiatief aan de Sambeeksedijk.

Profin Green B.V. is van plan om aan de Sambeeksedijk 14, grenzend aan de A73, een zonneveld te realiseren.  Er loopt tevens een hoogspanningslijn over het plangebied. Het zonneveld zal een totaal vermogen hebben van ongeveer 30 MWp, en jaarlijks voor ongeveer 8.000 huishoudens stroom produceren. Het levert daarmee een significante bijdrage aan de verduurzaming van de gemeente Sint Anthonis.

Wij nodigen u van harte uit om op maandag 11 maart tijdens een inloopavond kennis te nemen van onze plannen in MFC de Oelbroeck, aan de Breestraat 1d in Sint Anthonis. U kunt binnenlopen tussen 19:00 en 21:00.

Gedurende deze inloopavond stellen wij ons als initiatiefnemer graag aan u voor. Daarnaast delen wij de inhoud van het planvoorstel en nemen we u mee in de realisatie daarvan. U kunt tijdens deze avond ook kenbaar maken financieel te willen participeren in het project. Er zal namelijk de optie geboden worden om financieel te participeren in het project, door een obligatielening met een aantrekkelijk rendement. Deze obligatieleningen worden uitgegeven via duurzaaminvesteren (www.duurzaaminvesteren.nl).

Get in touch with us

We would love to tell you more about the things we do

Get in touch

Subscribe

Interested in the progress we’re making at Profin?